Γενική Συνέλευση Συλλόγου

Σας θυμίζω πως το Σάββατο 24/11 και ώρα 12:00, στο Γυμνάσιο Ραχών, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.
Τα θέματα της Συνέλευσης είναι τα εξής:
1. Απολογισμός του προσωρινού ΔΣ του Συλλόγου.
2. Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν όπως ορίζεται στο Καταστατικό του Συλλόγου.

Η συμμετοχή όλων σας είναι απαραίτητη.


Γιώργος Φλώρος

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ BLOG

Όποιος επιθυμεί να αναρτήσει κάποιο θέμα στο RAHES-ISLAND Blog, θα πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα: 
  • Αρχικά να εγγραφεί στο Blog μέσω της επιλογής: "Γίνετε Μέλος αυτού του ισοτόπου" (πάνω-δεξιά) χρησιμοποιώντας τον google, twitter ή yahoo e-mail λογαριασμό του.
  • Στη συνέχεια να αποστείλλει ένα απλό e-mail σε ένα από τα: rachesisland@gmail.com ή raches.island.2011@gmail.com ζητώντας να αποκτήσει δικαίωμα να αναρτά θέματα στο Blog.
  • Μετά από αυτό, όταν συνδέεται στο Blog θα του εμφανίζεται η επιλογή: "New Post" (πάνω-δεξιά) και θα μπορεί να αναρτά όποιο θέμα επιθυμεί.


Εναλλακτικά (και πιο απλά..), οποιοσδήποτε - είτε είναι μέλος του Blog είτε όχι - μπορεί απλά να αποστέλλει το θέμα το οποίο επιθυμεί να αναρτηθεί σε ένα από τα δύο παραπάνω email, και εντός ολίγου χρονικού διαστήματος το θέμα θα αναρτάται (λογοκρισία φυσικά και ΔΕΝ θα υπάρχει..)

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στον Σύλλογο μας μπορεί να το κάνει είτε μέσω αποστολής  email στις διευθύνσεις: rachesisland@gmail.com ή raches.island.2011@gmail.com, είτε βρίσκοντας τον Χρήστο Σολόπουλο ή εμένα. Η συμμετόχη όλων μας είναι σημαντική για την ζωτικότητα του Συλλόγου μας. 

Γιώργος Φλώρος

ΙΔΡΥΘΗΚΑΜΕ.. ΤΩΡΑ ΤΙ??

Ο Διαδραστικός Σύλλογος των Ραχιωτών είναι πλέον γεγονός. Όπως επίσης και το ότι έχουν γραφτεί ήδη πάνω από 300 μέλη. Για να μην μείνουμε όμως στις εντυπώσεις και να προχωρήσουμε στην ουσία ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στην επομενη φάση σύστασης του Συλλόγου μας.

Ώς προσωρινός Πρόεδρος του Συλλόγου, θυμίζω πως στις 24 Σεπτεμβρίου θα γίνουν Εκλογές για να προκύψει το Δ.Σ., λέω πως οι λέξεις κλειδιά για να μήν μείνουμε στα λόγια είναι: συμμετοχή και αυτοοργάνωση. 

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί ο Σύλλογος μας. Ευθύνη του νέου Δ.Σ. θα είναι να δημιουργήσει ομάδες εργασίας για κάθε έναν από αυτούς τους τομείς. Παρακαλείσθε, όταν ανακοινωθούν οι τομείς, να δηλώσετε με τί θα θέλατε να ασχοληθείτε. Όλοι είμαστε απαραίτητοι. 

Απαραίτητη είναι επίσης και η χρηματική σας συνδρομή, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι αρχικές δράσεις του Συλλόγου. Η συνδρομή έχει οριστεί στο ποσό των 20 ετησίως. Τακτικά θα ενημερώνεται το blog μας με αναλυτική κατάσταση τών Εσόδων και Εξόδων του Συλλόγου.  Χρέη προσωρινού Ταμία εκτελεί ο Χρήστος Σολόπουλος.


Γιώργος Φλώρος